Háziorvosi tájékoztató

2020-09-10

Gergye és Társa Háziorvosi és Foglalkozásegészségügyi Bt.

TÁJÉKOZTATÁSA

Tisztelt Pácienseink!

Népegészségügyi határozat alapján kérjük- a saját és egymás védelme érdekében - az alábbiak szigorú betartását!

- Rendelésre kizárólag előzetes, telefonos egyeztetés (311-160) alapján lehet jönni! (Kivétel ez alól a körúton történő ellátás)
Ha valakinek akut panasza van (lázas, náthás, köhög, sérült stb..) akkor is kell telefonon jelentkezni, s a megbeszéltek alapján természetesen adott napon, időben el fogjuk látni a beteget vagy megfelelő tanácsokkal ellátva, megfelelő helyre irányítjuk!
- Kérjük, hogy a kapott időpont előtt LEGFELJEBB 5 perccel érkezzenek! (Próbáljuk megszervezni, hogy a betegek a váróban ne találkozzanak, így is csökkentve a vírus terjedésének kockázatát)
- Kérjük, hogy a váróban időpont csúszás esetén se tartózkodjon 5 főnél több. Tartsák be az egymástól való 1,5 méter távolságot!!
-Kísérő csak indokolt esetben jöhet be a váróba és a rendelőbe! (Kiskorú gyermekkel vagy mozgásában korlátozott személlyel)
- Ha valaki a szokásos gyógyszereinek felírását kéri, lehetőség szerint használja továbbra is e-mail címünket (gfzeg@zelkanet.hu) vagy Facebook oldalunkat, mivel a betegek ellátása telefonon is zajlik, emiatt túlterhelt a vonal. A gyógyszerek felírása a kéréstől számítva 24 órán belül megtörténik! Kérjük az e-mailben MINDIG írják le kinek a részére kérik a receptet, mert a címből nem minden esetben tudjuk
kikövetkeztetni kinek a gyógyszereiről van szó! Valamint a szokásos módon jelöljék milyen gyógyszert kérnek , hány dobozzal írjunk...
- A váróban és a rendelőben is KÖTELEZŐ a védőmaszk használata!


Megértésüket köszönjük!


Vigyázzunk Egymásra!