Ugrás a fő tartalomhoz
NAGYKUTASközség hivatalos honlapja

Nagykutas

Köszöntő

Tisztelettel köszöntöm településünk megújult honlapján.

Önkormányzatunk fontos feladatának tekinti községünk lakóinak és a másutt élő, Nagykutas iránt érdeklődők tájékoztatását, az információk minél szélesebb körű átadását, ezért is döntöttünk honlapunk megújítása mellett.

Nagykutas több mint 800 éves múltra tekint vissza, a település első írásos említése 1211-ből származik. Bátran kijelenthetjük, a 470 lelket számláló zalai kistelepülés jelenének legnagyobb értéke, hogy képes a folyamatos megújulásra, a pozitív változásokra, közben tisztelettel őrzi múltja hagyományait. Hiszem, hogy e kettőnek csak együtt van valós társadalmi szerepe, hiszen az elődöktől kapott szellemi örökség ad erőt ahhoz, hogy élhető községet hagyjunk majd utódainkra.

Szándékunk szerint, aki vendégként látogat a honlapra, segítséget kap abban, hogy jobban megismerje az itt élő emberek mindennapjait, a település történetét, kulturális életét, a földrajzi elhelyezkedésének köszönhető kedvező adottságokat. Mindazon értékeket, amelyekre mi, nagykutasiak oly büszkék vagyunk. Őszintén remélem azt is, hogy a helyben élők is hasznos információkhoz jutnak, segítséget kapnak a honlapot böngészve a mindennapi ügyintézéshez, de a települést érintő aktualitásokról és a várható változásokról is tájékozódni tudnak.

Eredményes és hasznos időtöltést kívánok minden kedves érdeklődőnek!

Üdvözlettel,

Ferenczné Baumgartner Éva polgármester

Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap
Széchenyi 2020